Donate/Now/jv

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

<skin>Tomas</skin>


Réwangi Wikimedia!

Sumbang nganggo kartu krèdit panjenengan liwat PayPal. (Cara liya, klebu cèk, stok, utawa mail.)

Gunggung (gedhéné sumbangan):
                 
Komentar umum
Duwé sumbang saran? Dèlèh kéné ora luwih saka 200 aksara ing kéné. Pirsani komentar panjenengan lan wong liya ing kéné.

  

  

Sumbangan nganggo kartu krèdit bakal diprosès liwat PayPal. Yèn kersa, panjenengan uga bisa migunakaké PayPal supaya ngurus sumbangan panjenengan. Tagihan bakal katulis minangka "Wikimedia Foundation, Inc." ing tagihan kartu krèdit panjenengan.

Kanggo informasi luwih pepak bab status tanpa bathi kita, lapuran taunan utawa pitakonan liyané, klik ing kéné.

Kanggo mènèhi sumbangan marang mitra lokal Wikimedia, mangga pilih ing ngisor iki utawa pirsani daftar mitra lokal.