Last modified on 8 November 2008, at 04:27

Donate/Support/jv


Sebaraké lan tuduhaké marang donya yèn panjenengan wis ndhukung Wikipedia.
Dèlèhen tombol donasi ing ngisor iki ing blog panjenengan, situs jaringan sosial, wèb perusahaan utawa pribadi, utawa ing tandhatangan email panjenengan kanggo ngajak wong liya nyumbang Wikipedia. Panjenengan uga bisa nyampur tandha (remix the puzzle piece mark); asliné saka kéné. Kabèh tombol sumbangan ana sangisoré lisènsi Creative Commons CC-BY-SA.


Banner Style Button (cocog kanggo dipasang ing blog).

2008 fundraiser banner button-en.png

Kopi kodhe ing ngisor kanggo nampilaké tombol iki ing situs web panjenengan.

Tombol Cilik

2008 fundraiser micro button-en.png

Kopi kodhe ing ngisor kanggo nampilaké tombol iki ing situs web panjenengan.

Tombol gedhé

2008 fundraiser square button-en.png

Kopi kodhe ing ngisor kanggo nampilaké tombol iki ing situs web panjenengan.