Learn/su

From the Wikimedia Foundation
Revision as of 03:28, 31 December 2008 by Az1568 (talk | contribs) (Create Learn More page based off the Landing Page)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search


US ${{#contributiontotal:start=20,080,701,000,000|fudgefactor=1,000,000}}
Udagan: $6.000.000

Ngeunaan Wikimedia Foundation

» Baca laporan taunan 2007-2008

» Tanya Jawab

» Salengkepna ngeunaan transparansi

Kamandang nu nyumbang

» Baca langsung kamandang ti nu maraké jeung nu nyarumbang kawas Anjeun.

Mitra lokal

Wikimedia Foundation dirojong ku jaringan 39 mitra lokal paguyuban sukarélawan di sakuliah dunya. » Pelajari lebih lanjut