Donate/Support/su

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

<skin>Tomas</skin>


Sebarkeun jeung témbongkeun ka dunya yén Anjeun ngarojong Wikipédia.
Tapelkeun tombol donasi ieu dina blog Anjeun, loka jaringan sosial, ramatloka pribadi, atawa ramatloka pausahaan Anjeun, atawa dina tungtung surélék Anjeun pikeun ngadorong batur sangkan ngiring nyumbang ka Wikipédia. Anjeun ogé bisa migunakeun potongan puzzle; mangga tingal di dieu. Sakabéh tombol donasi disadiakeun dina panangtayungan Lisensi Creative Commons CC-BY-SA.


Tombol Modél Spanduk (cocog pikeun artikel blog)

2008 fundraiser banner button-en.png

Salin sandi di handap pikeun napelkeun ieu tombol dina ramatloka anjeun.

Tombol Leutik

2008 fundraiser micro button-en.png

Salin sandi di handap pikeun napelkeun ieu tombol dina ramatloka anjeun.

Tombol Gedé

2008 fundraiser square button-en.png

Salin sandi di handap pikeun napelkeun ieu tombol dina ramatloka anjeun.