Τρέχοντα γεγονότα

From the Wikimedia Foundation
Jump to navigation Jump to search
Information

Please note: This page is kept for historical reasons and may be out-of-date or inaccurate.

2009

Ο Roger McNamee θα γίνει Σύμβουλος του Wikimedia
Πρωτοπόρος επενδύσεων σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και ψυχαγωγία συμμετέχει στο Συμβουλευτικό όργανο του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Διαβάστε περισσότερα (13 Ιανουαρίου 2009)


Ο έρανος της Wikipedia ξεπέρασε τον στόχο των 6 εκατομμυρίων δολαρίων
Πάνω από 125.000 δωρητές από όλο τον κόσμο δείχνουν την υποστήριξή τους για την μη-κερδοσκοπική εγκυκλοπαίδεια. Διαβάστε περισσότερα (2 Ιανουαρίου 2009)


2008

Ο Neeru Khosla έγινε Σύμβουλος της Wikipedia
Φιλάνθρωπος και πρωτοπόρος της εκπαίδευσης συμμετέχει στο Συμβουλευτικό Όργανο του ιδρύματος. Διαβάστε περισσότερα (15 Δεκεμβρίου 2008)


Το Wikimedia Foundation συγχαίρει την απόφαση του IWF να αναστρέψει την λογοκρισία της Wikipedia στο Ηνωμένο Βασίλειο
Η αφαίρεση από την μαύρη λίστα του διαδικτύου επίσης θα επιτρέψει του χρήστες της Βικιπαίδειας από το Η.Β. να συνεχίσουν την επεξεργασία. Διαβάστε περισσότερα (9 Δεκεμβρίου 2008)


Λογοκρισία στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκόπτει δεκάδες χιλιάδες συντάκτες της Βικιπαίδειας

Το Ίδρυμα Wikimedia Foundation αντιτίθεται στην δράση δικτυακού ελεγκτικού οργανισμού που έβαλε σε μαύρη λίστα εγκυκλοπαιδικό άρθρο. Διαβάστε περισσότερα (7 Δεκεμβρίου 2008)


Η Wikipedia θα γίνει περισσότερο φιλική προς τους χρήστες για τους νέους εθελοντές συντάκτες

Το Wikimedia Foundation έλαβε μια δωρεά από το αμερικανικό Ίδρυμα Stanton για να κάνει το περιβάλλον σύνταξης της Βικιπαίδειας ευκολότερο στην χρήση για τους νέους συντάκτες. Διαβάστε περισσότερα (3 Δεκεμβρίου 2008)


Το Wikimedia Foundation ξεκινά την Ετήσια Εκστρατεία 2008 για Υποστήριξη της Wikipedia
Η εκστρατεία διαρκεί εώς τις 15 Ιανουαρίου 2009 (όγδοη επέτειος της Wikipedia). Επιπρόσθετα στην ανάληψη πόρων για τον οργανισμό, η εκστρατεία επίσης αλληλεπιδρά με τους χρήστες ρωτώντας τους πως η Βικιπαίδεια έκανε ευκολότερη την ζωή τους. Διαβάστε περισσότερα (5 Νοεμβρίου 2008)


Η SOS Children UK και το Wikimedia Foundation ανακοινώνουν την 2008/9 Wikipedia Selection for Schools
Η SOS Children UK, σε συνεργασία με το Wikimedia Foundation, έχει κυκλοφορήσει μια πλήρη αναθεώρηση για το 2008/9 της Wikipedia Selection for Schools (Επιλογή της Βικιπαίδεια για Σχολεία), που είναι πιθανώς το περισσότερο επιτυχημένο "ελεγμένου περιεχομένου" εγχείρημα που βγήκε από την Αγγλική Wikipedia. Διαβάστε περισσότερα (22 Οκτωβρίου 2008)


Το Ίδρυμα Wikimedia Ανακοινώνει Νέους Διορισμούς στο Διοικητικό Συμβούλιο
Νωρίτερα σήμερα ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Wikimedia, Jan-Bart De Vreede ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στο Συμβούλιο, που συμπεριλαμβάνουν την επιλογή νέου Προέδρου, και τον διορισμό του νεότερου μέλους εκλεγμένου από την κοινότητα. Διαβάστε περισσότερα (17 Ιουλίου 2008)


Φίλοι του Wikimedia από όλο τον Κόσμο ετοιμάζονται για την Wikimania 2008
Την επόμενη εβδομάδα εκατοντάδες εθελοντές και θιασώτες του Wikimedia θα συγκεντρωθούν στο ιστορικό κέντρο της παγκόσμιας γνώσης και σοφίας, την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο, για το τέταρτο ετήσιο συνέδριο Wikimania. Διαβάστε περισσότερα (9 Ιουλίου 2008)


Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει λεπτομέρειες για τον Ανασχηματισμό του Συμβουλίου
Ο Jan Bart de Vreede, αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε σήμερα τις λεπτομέρειες του ανασχηματισμού του Συμβουλίου. Ο ανασχηματισμός θα προσθέσει νέες έδρες επιλεγμένες από τα παραρτήματα και προσδιορίζει καλύτερα τους όρους και τις λεπτομέρειες για τις άλλες έδρες. Διαβάστε περισσότερα (26 Απριλίου 2008)


Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει διορισμό νέου Ταμία του Συμβουλίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει διορίσει τον Stuart West ως νέο ταμία του συμβουλίου. Ο West προσκομίζει νέα οικονομική εμπειρία και ικανότητες στο Διοικητικό Συμβούλιο. Διαβάστε περισσότερα (22 Απριλίου 2008)


Το Wikimedia προσλαμβάνει!
Τρεις νέες εργασιακές ευκαιρίες για έρανο και προγραμματισμό έχουν ανακοινωθεί. Η προθεσμία είναι 15 Μαΐου. Διαβάστε περισσότερα (20 Απριλίου 2008)


Η Wikipedia φτάνει στο ορόσημο Δέκα Εκατομμυρίων Άρθρων σε 250 γλώσσες
Η ουγγρική βιογραφία ενός ζωγράφου του 16ου αιώνα ανακηρύχθηκε το δεκάκις εκατομμυριοστό άρθρο. Διαβάστε περισσότερα (28 Μαρτίου 2008)


Το Wikimedia Foundation λαμβάνει δωρεά 500.000 δολαρίων
Το Wikimedia Foundation ανακοινώνει την χωρίς περιορισμούς δωρεά 500.000 δολαρίων από τους φιλάνθρωπους Vinod και Neeru Khosla. Διαβάστε περισσότερα (27 Μαρτίου 2008)


Το Sloan Foundation απονέμει τρία εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει πρωτοβουλίες για την ποιότητα και ανάπτυξη της Wikipedia
Το Ίδρυμα Alfred P. Sloan ανακοίνωσε ότι απονέμει τρία εκατομμύρια δολάρια ως υποστήριξη για το Wikimedia Foundation, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που λειτουργεί την μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εγκυκλοπαίδεια του κόσμου, την Wikipedia. Διαβάστε περισσότερα (25 Μαρτίου 2008)Άλλες ειδήσεις

Αυτές οι ειδήσεις συντηρούνται από εθελοντές σε ανεξάρτητη βάση.

  • Wikizine.org, σελίδα του e-mail newsletter "Wikizine".
  • The Wikipedia Signpost, εβδομαδιαίες ειδήσεις από εθελοντές της Αγγλικής Wikipedia.
  • Wikimedia News. Διαεγχειρηματικές ειδήσεις, κυρίως ορόσημα των εγχειρημάτων.
  • Goings-on. Περισσότερες διαεγχειρηματικές ειδήσεις.
  • Server admin log. Τεχνικές ειδήσεις για το λογισμικό/υλικό.Κύρια Σελίδα | Συχνές ερωτήσεις | Τρέχοντα γεγονότα | Εγχειρήματα
Δωρεές | Διοικητικό Συμβούλιο | Προσωπικό | Επικοινωνία