2007/Donate-thanks/bg

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Вие можете да помогнете на Уикимедия
да промени света

Благодарим Ви за направеното дарение!

Без помощта от хора като Вас, Уикипедия и другите сродни проекти на Уикимедия не биха могли да съществуват. Благодарим Ви за подкрепата!

На посочената е-поща ще получите разписка, която можете да разпечатате и приложите към документите си. В САЩ можете да приспаднете това дарение от облагаемите си доходи. За подробности, вижте приспадаемост на даренията.

Можете да се информирате за новини и събития от страницата Текущи събития или Новини от Уикимедия и Последни събития в координационния ни проект Мета Уики. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас.

За въпроси, свързани с даренията, пишете на donate (at) wikimedia (dot) org


 

Други начини, по които можете да помогнете

Купувайте промоционални стоки на Уикипедия/Уикимедия

Можете да помогнете за популяризирането на Уикипедия и Уикимедия като си закупите промоционални стоки от Cafe Press shop. Процент от всяка покупка отива за Фондация Уикимедия. За подробности, посетете http://www.cafepress.com/wikipedia.

Подкрепете freenode

Хората, които движат Фондация Уикимедия, и тези които поддържат сървърите и софтуера МедияУики, използват за комуникация основно Internet Relay Chat (IRC). Конкретно, услугата, която използваме, се нарича freenode. Как можете да помогнете, ще разберете оттук: http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml.

Помогнете на PlanetMath

Много статии по математика в Уикипедия са основани на материали от PlanetMath (и двата проекта са под един и същ свободен лиценз). Този проект, обаче, има нужда от допълнителни средства, за да продължи да функционира. В САЩ даренията за PlanetMath.org, Ltd. са данъчно приспадаеми. За повече информация вижте http://aux.planetmath.org/doc/donate.html.

--Екипът на Уикимедия

 

Проекти на Фондация Уикимедия (прочети повече...)

<skin>schulenburg</skin>