2007/Donate-thanks/ca

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Podeu ajudar a Wikimedia
a canviar el món

Gràcies per la vostra donació!

Sense el suport de la gent com vos, Viquipèdia i els altres projectes de Wikimedia no existirien. Gràcies pel vostre suport!

Prest us serà enviat un rebut per correu electrònic. Si us plau imprimiu-lo per els vostres arxius. Podeu fer una deducció d'aquesta donació dels vostres impostos en els Estats Units. Vegeu deducció de les donacions per més detalls.

Podeu saber més a fets actuals. El nostre projecte de coordinació, Meta-Wiki, també porta noves sobre els nostres projectes a notícies de Wikimedia i com avança. Si us plau contactau amb nosaltres si teniu alguna pregunta.

Si us plau feu les preguntes relacionades amb les donacions directes a donate (at) wikimedia (dot) org


 

Altres fórmules en que podeu ajudar

Comprau gènere Viquipèdia/Wikimedia

Podeu ajudar a popularitzar Viquipèdia i Wikimedia comprant gènere per medi de la nostra botiga de Cafe Press. Un percentatge de cada compra va a la fundació Wikimedia. Visitau http://www.cafepress.com/Wikipedia per més detalls.

Donau suport al freenode

Les persones que fan anar la Fundació Wikimedia i aquells que mantenen els nostres servidors i el Software MediaWiki usen sovint el Xat (IRC) per comunicar-se. El nostre servei s'anomena freenode. Vegeu http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml per veure com podeu ajudar.

Ajudau PlanetMath

Molts d'articles de matemàtiques de Viquipèdia han començat a partir de material de PlanetMath (ambdós projectes comparteixen la mateixa llicència de contingut lliure). Aquest projecte, sigui com sigui, necessita fons addicionals per poder seguir. Les donacions que es fan a PlanetMath.org, Ltd. són deduïbles en els Estats Units. Vegeu http://aux.planetmath.org/doc/donate.html per més informació i per veure els enllaços per fer donacions.

-- The Wikimedia Team

 

Projectes de la Fundació Wikimedia (llegiu-ne més...)

<skin>schulenburg</skin>