2007/Donate-thanks/da

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Du kan hjælpe Wikimedia
med at forandre verden

Tak for dit bidrag!

Uden støtte fra personer som dig, ville Wikipedia og de andre Wikimedia-projekter ikke findes. Tak for din støtte!

En e-mail-kvittering vil snarest blive sendt til dig. Skriv den ud til dit regnskab. Er du skattepligtig i USA, kan du trække bidraget fra din føderale skat. Se fradragsberettigede gaver for flere oplysninger.

Under aktuelle begivenheder kan du finde ud af mere om hvad der sker. Vores koordineringsprojekt, Meta-Wiki, holder også styr på projektnyheder og begivenheder, på Wikimedia News og Goings-on. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Send bidragsrelaterede spørgsmål til donate (at) wikimedia (dot) org


 

Andre måder du kan hjælpe på

Køb Wikipedia-/Wikimedia-merchandise

Du kan udbrede kendskabet til Wikipedia og Wikimedia, ved at købe merchandise gennem vores butik hos Cafe Press. En del af indtægterne fra alle køb går til Wikimedia Foundation. Besøg http://www.cafepress.com/wikipedia for flere oplysninger.

Støt freenode

De personer, der driver Wikimedia Foundation, og dem der passer vore servere og MediaWiki-software, er meget afhængige af IRC til at kommunikere med hinanden. Den specifikke tjeneste vi anvender, hedder freenode. Se http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml for oplysninger om hvordan du kan hjælpe.

Hjælp PlanetMath

Mange artikler i Wikipedia om matematik, har deres udgangspunkt i materiale fra PlanetMath (begge projekter anvender den samme frit indhold-licens). Dette projekt har dog brug for økonomisk støtte for at kunne fortsætte aktiviteterne. I USA er støttebidrag til PlanetMath.org, Ltd. skattefradragsberettigede. Se http://aux.planetmath.org/doc/donate.html for flere oplysninger og bidragslinks.

-- Wikimedia-holdet

 

Wikimedia Foundations projekter

<skin>schulenburg</skin>