2007/Donate-thanks/hu

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Segíts a Wikimédiának
megváltoztatni a világot!

Köszönjük az adományodat!

A hozzád hasonló emberek támogatása nélkül a Wikipédia, és más Wikimédia-projektek nem léteznének. Köszönjük a támogatást!

Hamarosan e-mailben kapsz tőlünk egy elismervényt. Nyomtasd ki és őrizd meg, hogy felhasználhasd adóbevallásodhoz, az Amerikai Egyesült Államok adózásai szabályai értelmében ugyanis ez az adomány az adódból levonható. A részletekről itt olvashatsz.

A friss történésekről a Friss események oldalunkon többet is megtudhatsz. A különféle munkákat és munkaterveket összehangoló Meta-Wiki szintén követi a projektek híreit és történéseit a Wikimédia-hírek és a Történések oldalon. Ha bármilyen kérdésed volna, kérünk, lépj velünk kapcsolatba!

Az adományozással kapcsolatos kérdéseidet a donate (kukac) wikimedia (pont) org címre küldheted.


 

Támogatásunk egyéb lehetőségei

Vásárolj Wikipédia/Wikimédia-termékeket!

A Wikipédia és a Wikimédia népszerűsítését segíted elő azzal, ha Cafe Press boltunkon keresztül vásárolsz termékeinkből. Minden ott elköltött dollár egy részét a Wikimédia Alapítvány (Wikimedia Foundation) támogatására fordítjuk. További részletekért látogass el a http://www.cafepress.com/wikipedia oldalra.

Támogasd a freenode hálózatot!

A Wikimédia Alapítványt (Wikimedia Foundation) irányító, a szervereinket és a MediaWiki szoftvert karbantartó munkatársaink gyakran használják kommunikációra az Internet Relay Chatet, vagyis az IRC-t, egészen pontosan annak freenode szolgáltatását. Olvasd el a http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml oldalon, hogyan támogathatod a hálózatot.

Légy a PlanetMath pártolója!

Számos matematikai tárgyú szócikket úgy indítottak a Wikipédia szerkesztői, hogy a hasonlóan szabad licencű PlanetMath anyagait használták fel forrásul. A PlanetMathnek azonban további anyagi forrásokra van szüksége ahhoz, hogy működhessen. Az Amerikai Egyesült Államok adózási rendje szerint a PlanetMath.org Ltd. részére nyújtott adományok leírhatóak az adóból. Ha szívesen adakozol erre a célra, további információkért tekintsd meg a http://aux.planetmath.org/doc/donate.html oldalt.

-- A Wikimédia-csapat

 

A Wikimedia Foundation projektjei (További információ…)

<skin>schulenburg</skin>