2007/Donate-thanks/nb

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Du kan hjelpe Wikimedia
å forandre verden

Takk for din donasjon!

Uten støtte fra personer som deg ville aldri Wikipedia og de andre Wikimedia-prosjektene eksistert. Takk for din støtte!

En epostkvittering vil bli sendt til deg snarlig. Vennligst print denne ut for ditt eget arkiv. Du kan trekke fra denne donasjonen på inntekten som er føderalt skattbar i USA. Se avskrivning av donasjoner for detaljer.

Du kan lære mer om hva som skjer på nåværende hendelser. Vårt koordinasjonsprosjekt, Meta-Wiki, holder også rede på prosjektnyheter og hendelser på Wikimedia nyheter og pågående aktiviteter. Vennligst kontakt oss om du har spørsmål.

Vennlig rett donasjonsrelaterte spørsmål til donate (at) wikimedia (dot) org


 

Andre måter du kan hjelpe

Kjøp Wikipedia/Wikimedia effekter

Du kan hjelpe til med å popularisere Wikipedia og Wikimedia ved å kjøpe effekter gjennom vår Cafe Press-butikk. Deler av hvert kjøp går til Wikimediastiftelsen. Besøk http://www.cafepress.com/wikipedia for detaljer.

Støtt freenode

Personene som driver Wikimediastiftelsen og de som vedlikeholder våre servere og MediaWiki-programvaren bruker i stor grad Internet Relay Chat (IRC) for å kommunisere. Den spesifikke tilbyderen vi bruker kalles freenode. Se http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml for å se hvordan du kan hjelpe.

Hjelp PlanetMath

Mange matematiske artikler på Wikipedia har blitt startet med materiale hentet fra PlanetMath (begge prosjektene deler den samme frie innholdslisensen). Det prosjekter, derimot, trenger ekstra pengestøtte for å holde seg gående. Donasjoner til PlanetMath.org, LTD. er fratrekkbare på føderal-skatt i USA. Se http://aux.planetmath.org/doc/donate.html for mer informasjon og donasjonslenker.

-- Wikimedia-teamet

 

Wikimedia-prosjekter

<skin>schulenburg</skin>