2007/Donate-thanks/nl

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

U kunt Wikimedia helpen
de wereld te veranderen

Dank voor je gift!

Zonder de steun van mensen zoals jij zouden Wikipedia en de andere Wikimediaprojecten niet bestaan. Bedankt voor je steun!

Een factuur zal binnenkort per e-mail worden toegestuurd. Print deze uit voor uw administratie. Deze gift is belasting-aftrekbaar van de federale inkomstenbelasting binnen de Verenigde Staten. Zie aftrekbaarheid van donaties voor details.

Je kunt meer vinden over waar we momenteel mee bezig zijn via deze pagina. Op ons coördinatieproject worden ook de laatste ontwikkelingen en het nieuws bijgehouden via Wikimedia News en Goings-on. Neem vooral contact met ons op als je nog vragen hebt.

Stuur donatiegerelateerde vragen direct naar donate (at) wikimedia (punt) org


 

Andere manieren waarop je Wikimedia kunt steunen

Koop Wikipedia/Wikimedia-afgeleide artikelen

Je kan de bekendheid van Wikipedia en Wikimedia helpen vergroten door afgeleide artikelen aan te schaffen via onze Cafe Press-winkel. Een deel van elke aankoop gaat naar de Wikimedia Foundation. Bezoek http://www.cafepress.com/wikipedia voor details.

Steun Freenode

De mensen die de Wikimedia Foundation draaiend houden en zij die onze servers en MediaWiki-software onderhouden, maken intensief gebruik van Internet Relay Chat (IRC) als communicatiemiddel. De specifieke dienst die we gebruiken heet freenode. Bezoek http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml om te zien hoe je kan helpen.

Steun PlanetMath

Veel wiskundeartikelen in Wikipedia zijn gestart met materiaal van PlanetMath (beide projecten delen dezelfde vrije contentlicentie). Dat project heeft echter bijkomende fondsen nodig om te blijven draaien. Giften aan PlanetMath.org, Ltd. Zijn belastingaftrekbaar in de Verenigde Staten. Bezoek http://aux.planetmath.org/doc/donate.html voor meer informatie en links.

-- Het Wikimedia Team

 

Projecten van de Wikimedia Foundation (lees meer...)

<skin>schulenburg</skin>