2007/Donate-thanks/ro

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Puteţi ajuta Wikimedia
să schimbe lumea

Vă mulţumim pentru donaţie!

Fără susţinerea din partea oamenilor ca dvs, Wikipedia şi celelalte proiecte Wikimedia nu ar exista. Vă mulţumim pentru susţinere!

Vă vom trimite imediat o chitanţă prin email. O puteţi imprima pentru evidenţele dvs. Această donaţie se poate scădea din venitul impozabil în Statele Unite. Pentru detalii, vedeţi deductibilitatea donaţiilor.

Puteţi afla mai multe despre ce se întâmpla la Evenimente curente. Proiectul nostru de coordonare, Meta-Wiki, urmăreşte noutăţile şi evenimentele legate de proiecte la Wikimedia News şi Goings-on. Vă rugăm să ne contactaţi dacă aveţi întrebări.

Vă rugăm să adresaţi întrebările în legătură cu donaţii la donate (at) wikimedia (punct) org


 

Alte moduri de a ajuta

Cumpăraţi produse Wikipedia/Wikimedia

Puteţi ajuta la popularizarea Wikipedia şi Wikimedia cumpărând produse prin magazinul nostru Cafe Press. O parte din încasările pentru fiecare achiziţie va fi dirijată către Fundaţia Wikimedia. Vizitaţi http://www.cafepress.com/wikipedia pentru detalii.

Susţineţi freenode

Oamenii care conduc Fundaţia Wikimedia şi cei care întreţin serverele noastre şi softul MediaWiki folosesc intensiv sistemul IRC pentru comunicaţii. Serviciul pe care îl folosim se numeşte freenode. Vizitaţi http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml pentru a vedea cum ne puteţi ajuta.

Ajutaţi PlanetMath

Multe articole cu conţinut matematic din Wikipedia au la bază materiale de la PlanetMath (ambele proiecte folosesc aceeaşi licenţă/autorizaţie pentru conţinut liber). Proiectul PlanetMath are şi el nevoie de fonduri suplimentare pentru a putea funcţiona în continuare. Donaţiile către PlanetMath.org, Ltd. pot şi ele fi scăzute din venitul impozit în Statele Unite. Vedeţi http://aux.planetmath.org/doc/donate.html pentru mai multe informaţii şi opţiuni pentru donaţii.

-- Echipa Wikimedia

 

Proiectele Fundaţiei Wikimedia (citiţi mai mult...)
 

<skin>schulenburg</skin>