Dăruiţi cunoaşterea

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Donaţii | Apel personal | Comunicate de presă | FAQ | Politica de confidenţialitate a donatorilor | Deductibilitatea donaţiilor | Politica donaţiilor | Plan de cheltuieli | Gift Certificate

Preşedinta Wikimedia Foundation, Florence Devouard

Wikipedia intră în anul 2007 ca unul dintre cele 10 cele mai vizitate situri din lume. Acest fapt constituie o mărturie clară a succesului nostru.

Totuşi, acest succes aduce odată cu el noi provocări şi responsabilităţi. În planurile noastre pentru viitorul Wikipediei şi al celorlalte proiecte Wikimedia, două dintre obiectivele noastre majore sunt: fiabilitatea conţinutului nostru şi susţinerea pe termen lung în cazul fiecăruia dintre proiectele în care suntem implicaţi.

Pentru a ne putea îndeplini aceste obiective avem multe de făcut, motiv pentru care vă cerem ajutorul. Pentru anul care vine, Wikimedia Foundation anticipează o creştere dramatică a costurilor de întreţinere a serverelor şi a cererii de trafic, angajarea de personal la nivel organizaţional, îmbunătăţirea platformei noastre software şi dezvoltarea de metode care să asigure un conţinut de înaltă calitate, toate acestea în timp ce avansăm în îndeplinirea obiectivului nostru de a dărui cunoştinţe libere tuturor.

Vizitatorii şi editorii noştri au fost generoşi în trecut, iar contribuţiile lor ne-au ţinut pe linia de plutire în primii noştri trei ani. Recentul nostru raport de audit demonstrează responsabilitatea noastră în gestionarea donaţiilor încasate. Dat fiind că avem nevoie de mai multe fonduri pentru a ne menţine proiectele şi pentru a creşte, contribuiţi şi dvs. printr-o donaţie către Wikimedia Foundation. Veţi face o investiţie în Wikipedia şi toate proiectele noastre asociate, ajutându-ne să ne asigurăm că aceste resurse vor rămâne accesibile şi pline de însemnătate în creşterea universului nostru de utilizatori.

Florence Devouard
Preşedinta Wikimedia Foundation - Decembrie 2006