2007/Donate-thanks/sv

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Du kan hjälpa Wikimedia
att sprida kunskap

Tack för din gåva!

Utan stödet från människor som du, skulle Wikipedia och de övriga Wikimediaprojekten inte finnas till. Tack för ditt stöd!

Du kommer strax att få ett e-mail som kvittens. Skriv gärna ut det och spara. Gåvan är avdragsgill i USA; detaljer, se deductibility of donations.

Du hittar fler saker som är på gång på Current events. På vårt projekt för koordinering, Meta-wiki, samlas projektnyheter och andra händelser på Wikimedia News och Goings-on. Kontakta oss om det är något du undrar.

Frågor som direkt rör gåvor till Wikimedia Foundation skickas till donate (at) wikimedia (punkt) org


 

Andra möjligheter att hjälpa

Köp Wikipedia/Wikimedia-produkter

Du kan hjälpa till att popularisera Wikipedia och Wikimedia genom att köpa saker i vår affär på Cafe Press. En del av försäljningssumman går till Wikimedia Foundation. Besök http://www.cafepress.com/wikipedia.

Stöd freenode

De som driver Wikimedia Foundation och de som underhåller våra servrar och programvaran MediaWiki använder i stor utsträckning IRC för att kommunicera med varandra. Den tjänst vi använder heter freenode. Hur du kan stödja freenode hittar du på http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml.

Stöd PlanetMath

Många av Wikipedias artiklar om matematik kommer ursprungligen från PlanetMath (projekten använder samma licens för fritt innehåll). Detta projekt behöver mera pengar för att kunna upprätthållas. Gåvor till PlanetMath.org, Ltd. är avdragsgilla i USA. Mer information finns på http://aux.planetmath.org/doc/donate.html.

-- The Wikimedia Team

 

Wikimedia Foundations projekt (läs mer...)

<skin>schulenburg</skin>