Donate/Thank You/mk

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search


Ви благодариме што ја поддржавте Википедија.

Наскоро преку е-пошта ќе добиете потврда за Вашата донација, како и соодветна даночна признаница.

Проширете го зборот и покажете на сите дека ја поддржувате Википедија.
Ставете го следното копче за донирање на Вашиот блог, сајтовите на општествените мрежи, личната или бизнис веб страницата, или во Вашиот е-поштенски потпис за да ги охрабрите и другите да дадат придонес во прилог на Википедија. Можете и да го измените оригиналното лого со сложувалка кој можете да го пронајдете овде. Сите копчиња за донирање се под Creative Commons CC-BY-SA лиценца.


Банер во вид на копче (совршен за постови на блогови)

2008 fundraiser banner button-en.png

Copy the code below to embed this button on your website.

Мало копче

2008 fundraiser micro button-en.png

Copy the code below to embed this button on your website.

Големо копче

2008 fundraiser square button-en.png

Copy the code below to embed this button on your website.