Problems donating/da

From the Wikimedia Foundation
Jump to navigation Jump to search

In other languages English  · العربية · català · čeština · Cymraeg · dansk · Deutsch · English · español · suomi · français · עברית · magyar · Bahasa Indonesia · italiano · 日本語 · latviešu · македонски · മലയാളം · norsk bokmål · Nederlands · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · slovenščina · shqip · svenska · ไทย · Türkçe · українська · Tiếng Việt · 中文(简体)‎


Problemer med donation

Hvis du har problemer med din donation eller har brug for at stille spørgsmål, bedes du læse vores ofte stillede spørgsmål. Hvis du stadig er i tvivl eller har brug for hjælp spore din transaktion, kan du kontakte donate@wikimedia.org.

Er dette websted sikker?

Wikimedia Foundation's donation hjemmeside er yderst sikker og drevet af Verisign Trusted. Når du har klikket et banner eller efter en donation link, er den side, du taget til på en sikret hjemmeside (https), alle oplysninger er krypteret og håndteres efter den højeste standard af databeskyttelse.

Min foretrukne betalingsmetode tilbydes endnu ikke af Wikimedia Foundation.

Vi beklager, at vi i øjeblikket ikke i stand til at tilbyde din foretrukne betalingsmåde i fremtidige fundraisers, håber vi at have bedre muligheder for donation i flere valutaer. Vi vil dog elske at vide hvilke metoder er de mest brugte af dig og dit land - så send os en e-mail med din feedback, nævner dit land og navnet på den betalingsmetode.

Vi vil forsøge at tilføje disse indstillinger i den nærmeste fremtid. I mellemtiden kan du kigge på følgende webadresse for andre muligheder, der kan være tilgængelige for dig på dette tidspunkt: Måder at give.

Hvorfor blev min kredit/betalingskort donation afvist?

Hvis din betaling blev afvist, eller hvis du ikke var i stand til at indtaste dine kortoplysninger på vores donation side, bedes du tjekke din debet/kreditkort i følgende tilfælde:

  • Dit kredit/betalingskort skal være aktiveret for International brug. Kort, der kun kan bruges i land (AKA Indenlandske kort) kan ikke accepteres på nuværende tidspunkt.
  • USA, Storbritannien og Canadas kreditkort vil kun blive accepteret i disse respektive lande.
  • Ikke alle virtuelle kort kan accepteres på dette tidspunkt. Virtuelle kort er ofte brugt til online-køb til at beskytte din fysiske kortets følsomme oplysninger. Men forvisset om, at vores donation bearbejdning, hvis bakkes op af professionelle, fuldt kompatible processorer og dine oplysninger er meget sikker. Så hvis din virtuelle kort bliver afvist, skal du bruge din almindelige kredit/betalingskort i stedet.
  • Hvis du bruger dit betalingskort, skal du bemærke, at sikkerhedskode (CVV) er valgfri. Hvis dit betalingskort ikke har en CVV bare springe dette felt.