Problems donating/nl

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

In other languages English  · العربية · català · čeština · Cymraeg · dansk · Deutsch · English · español · suomi · français · עברית · magyar · Bahasa Indonesia · italiano · 日本語 · latviešu · македонски · മലയാളം · norsk bokmål · Nederlands · norsk nynorsk · norsk bokmål · polski · português · português do Brasil · română · русский · slovenčina · slovenščina · shqip · svenska · ไทย · Türkçe · українська · Tiếng Việt · 中文(简体)‎


Problemen bij doneren

Heeft u nog vragen of problemen, lees dan de FAQ. Als u nog twijfelt of hulp nodig hebt bij het volgen van uw transactie, kunt u contact met ons opnemen via donate@wikimedia.org.

Is dit een veilige website?

De Wikimedia Foundation donatiewebsite is zeer goed beveiligd, ondersteund door technologie van Verisign Trusted. Na het klikken op een banner of een donatielink zult u op een beveiligde website terechtkomen (https). Alle informatie wordt gecodeerd en verwerkt volgens de hoogste standaarden van gegevensbeveiliging.

De betaalmethode van mijn voorkeur wordt nog niet aangeboden door de Wikimedia Foundation.

Het spijt ons dat we u de betaalmethode van uw voorkeur nog niet kunnen bieden. In toekomstige fondsenwervingscampagnes hopen we betere manieren voor donatie te kunnen aanbieden en in meer valuta's. We willen wel graag weten welke betaalmethoden u het meest gebruikt en welke in uw land het meest gebruikelijk zijn - stuur ons a.u.b. een e-mail met uw feedback, met vermelding van de naam van uw land en de naam van de betaalmethode.

We zullen proberen deze mogelijkheden in de nabije toekomst toe te voegen. Ondertussen kunt u op kijken of er op dit moment andere mogelijkheden voor u beschikbaar zijn. http://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/en

Waarom werd mijn donatie per creditcard/debetkaart geweigerd?

Als uw betaling werd geweigerd of als u niet in staat was om uw kaartinformatie op onze donatiepagina in te voeren, controleer dan uw debetkaart/creditcard op het volgende:

  • Uw creditcard/debetkaart moet voor internationaal gebruik worden ingeschakeld. Kaarten die alleen in uw eigen land kunnen worden gebruikt (oftewel binnenlandse kaarten), worden op dit moment mogelijk niet geaccepteerd. Neem alstublieft contact op met uw bank om internationale overschrijvingen te mogen gebruiken.
  • Creditcards uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada worden alleen in deze landen geaccepteerd.
  • Het is mogelijk dat niet alle virtuele kaarten op dit moment worden geaccepteerd. Virtuele kaarten worden vaak gebruikt voor online aankopen om de vertrouwelijke gegevens op uw fysieke kaart te beschermen. Maar we kunnen u ervan verzekeren dat onze donatieverwerking wordt ondersteund door professionele, volledig compatibele verwerkers en dat uw informatie uiterst veilig is. Dus als je virtuele kaart wordt geweigerd, kunt u in plaats daarvan gebruikmaken van uw gewone creditcard/debetkaart.
  • Als u gebruikmaakt van uw debetkaart, let er dan op dat de verificatiecode (CVC-code) optioneel is. Als uw debetkaart niet beschikt over een verificatiecode dan kunt u dat veld gewoon overslaan.
  • Uw bank heeft u transactie wellicht in de wacht gezet of geannuleerd. Dit komt voornamelijk voor als dit de eerste keer is dat u doneert aan Wikimedia. Neem alstublieft contact op met uw bank en verzoek om volgende transacties aan Wikimedia te accepteren zodat volgende donaties zullen worden verwerkt.
Waarom krijg ik een waarschuwing/foutmelding als ik wil doneren?

Maak u geen zorgen als u een waarschuwing/foutmelding krijgt als u wilt doneren. Dit komt waarschijnlijk door een verouderde versie van uw browser. Werk alstublieft uw browser bij naar een nieuwere versie of gebruik een andere browser. Als de problemen blijven, mail ons dat op donate@wikimedia.org