Template:News-fi

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Johtokunta ilmoittaa johtokunnan saneerauksen yksityiskohdat
Jan Bart de Vreede, johtokunnan varapuheenjohtaja ilmoitti tänään johtokunnan saneerauksen yksityiskohdista. Saneeraus lisää uusia paikallisjaostoiden valitsemia paikkoja ja määrittää tarkemmin muiden paikkojen kaudet ja yksityiskohdat. Lue lisää (26. huhtikuuta 2008)


Johtokunta ilmoittaa uuden johtokunnan rahastonhoitajan nimittämisestä
Johtokunta on nimittänyt Stuart Westin uudeksi johtokunnan rahastonhoitajaksi. West tuo uutta taloudellista kokemusta ja taitoja johtokuntaan. Lue lisää (22. huhtikuuta 2008)


Wikimedia palkkaa!
Kolme uutta varainkeruu- ja kehitystyömahdollisuutta on ilmoitettu. Sulkeutumispäivä on 15. toukokuuta. Lue lisää (20. huhtikuuta 2008)


Nicholas Hilliard 021.jpg
Nicholas Hilliard, kymmenennen miljoonannen artikkelin aihe

Wikipedia saavuttaa kymmenen miljoonan artikkelin virstaanpylvään yli 250 eri kielen kesken
Unkarinkielinen elämäkerta 1500-luvun taiteilijasta on todettu kymmenenneksi miljoonanneksi artikkeliksi. Lue lisää (28. maaliskuuta 2008)


Wikimedia-säätiö saa $500,000 lahjoituksena
Wikimedia-säätiö julistaa rajoittamattoman $500,000 lahjoituksen kahdelta hyväntekijältä, Vinod ja Neeru Khoslalta. Lue lisää (27. maaliskuuta 2008)


Sloan-säätiö jakaa $3 miljoonaa USD tukeakseen Wikipedian laatu- ja aloitetavoitteita
Alfred P. Sloan-säätiö on ilmoittanut, että se jakaa $3 miljoonaa tukeakseen Wikimedia-säätiötä, voittoa tavoittelematonta säätiötä, joka ylläpitää maailman suurinta ja suosituinta tietosanakirjaa, Wikipediaa. Lue lisää (25. maaliskuuta 2008)