Thank You/mk

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Ви благодариме на поддршката. Прочитајте зошто други дарители ширум светот ја поддржуваат Википедија и сродните проекти, или пак дознајте дали Вашата фирма има програм за истомерно дарување.Template:2009/Donate-footer/mk