Thank You/sq

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Faleminderit për mbështetjen tuaj. Lexoni pse kontribuues të tjerë në të gjithë botën mbështesin Wikipedia-n dhe projektet e tjera simotra, ose zbuloni nëse kompania juaj ka një program për zgjidhjen e përbashkët të kontributeve të punonjësve.