2007/Donate-thanks/fi

From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

Voit auttaa Wikimediaa
muuttamaan maailmaa

Kiitos lahjoituksestasi!

Ilman sinunkaltaistesi ihmisten tukea, Wikipedia ja muut Wikimedian projektit eivät olisi olemassa. Kiitos tuestasi!

Kuitti lähetetään sinulle pian sähköpostitse. Ole hyvä ja tulosta tämä arkistoitavaksi. Voit vähentää tämän lahjan summan veroistasi mikäli olet Yhdysvaltain kansalainen.

Voit oppia lisää tämänhetkisistä tapahtumista lukemalla ajankohtaista-sivun. Koordinaatioprojektimme, Meta-Wiki, myös pitää kirjaa projektin uutisista ja tapahtumista Wikimedian uutiset- ja tapahtumat-sivuilla. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä.

Ole hyvä ja ohjaa lahjoittamiseen liittyvät kysymykset osoitteeseen donate (at) wikimedia (piste) org


 

Muita tapoja, joilla voit auttaa

Osta Wikipedia/Wikimedia-tuotteita

Voit tehdä Wikipedian ja Wikimedian suositummaksi ostamalla tuotteita Cafe Press-kauppamme välityksellä. Osa jokaisen ostoksen tuotosta menee Wikimedia-säätiölle. Käy osoitteessa http://www.cafepress.com/wikipedia saadaksesi lisätietoja.

Tue freenodea

Ihmiset, jotka pyörittävät Wikimedia-säätiötä ja jotka huoltavat palvelimiamme ja MediaWiki-ohjelmistoa käyttävät paljon Internet Relay Chatia (IRC) kommunikoidakseen. Tietty palvelu, jota käytämme on nimeltään freenode. Katso http://freenode.net/pdpc_onetime.shtml nähdäksesi kuinka voit auttaa.

Auta PlanetMath:ia

Useat Wikipedia matematiikka-artikkelit ovat aloitettu PlanetMathin materiaalista (molemmilla projekteilla on sama vapaan sisällön lisenssi). Kyseinen projekti kuitenkin tarvitsee lisärahoitusta jatkaakseen. Lahjoitukset, jotka teet PlanetMath.org Ltd:lle ovat verovähennyskelpoisia Yhdysvalloissa. Katso http://aux.planetmath.org/doc/donate.html saadaksesi lisätietoa ja lahjoituslinkit.

-- Wikimedian tiimi

 

Wikimedia Foundationin projektit (lue lisää...)

<skin>schulenburg</skin>